Retouren en Garantie

Wat zijn de voorwaarden voor het retourneren van producten bij Megahoreca?
  • De retourtermijn is 14 dagen na ontvangst van de goederen.
  • Producten moeten ongebruikt en in originele staat zijn.
  • De verpakking moet onbeschadigd zijn.
  • Producten dienen in hun originele verpakking geretourneerd te worden.
Hoeveel tijd heb ik om een product te retourneren na ontvangst bij Megahoreca?

De retourtermijn bedraagt 14 dagen na ontvangst van de goederen.

Wat is de garantieperiode voor producten van MegaHoreca en wat zijn de vereisten voor garantie?

De standaard garantieperiode voor producten van MegaHoreca is 1 jaar, tenzij anders vermeld op uw factuur. Deze garantieperiode gaat van start op de dag van aankoop. Om in aanmerking te komen voor garantie, dient u een geldig aankoopbewijs naar ons op te sturen. Dit bewijs helpt ons bij het verifiëren van uw aankoop en stelt ons in staat om de garantieprocedure soepel voor u af te handelen. Wij streven ernaar om onze klanten een probleemloze garantie-ervaring te bieden, dus zorg ervoor dat u het aankoopbewijs bewaart voor het geval dat u garantieclaims wilt indienen.

Wat is de verwachte levertijd voor bestellingen bij MegaHoreca?

De levertijd voor bestellingen bij MegaHoreca bedraagt doorgaans 2-5 werkdagen. We streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij u af te leveren binnen dit tijdsbestek. Houd er rekening mee dat de werkelijke levertijd kan variëren afhankelijk van de bestemming en andere logistieke factoren. We doen ons uiterste best om een efficiënte en betrouwbare levering van uw producten te garanderen.

Ik heb een klacht, tot wie kan ik me wenden om mijn klacht te melden?

Indien u een klacht heeft, nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze toegewijde klantenservice. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 011 53 80 02 of u kunt een e-mail sturen naar info@megahoreca.com . Ons professionele team staat klaar om uw klacht zorgvuldig te behandelen en samen met u aan een passende oplossing te werken. Uw tevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit.