Toont alle 6 resultaten


Horeca barkrukken voor uw café of restaurant

Barkrukken zijn ideaal voor wanneer je wilt dat de gasten aan de bar kunnen zitten of om aan een verhoogde tafel te zitten. Onze Barkrukken bezitten een verhoogde zit en zijn in veel varianten verkrijgbaar. Je kan kiezen tussen barkrukken met of zonder armleuning, wel of geen rugleuning, van stof of leer. Bij Mega Horeca kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van horeca barkrukken. Heeft u interesse in grote aantallen of modellen die u hier niet tussen ziet staan? Neem dan contact met ons op.

Onze Barkrukken zijn van hoge kwaliteit

Bij Mega Horeca streven we naar de beste kwaliteit, al onze krukken en banken worden in Nederland gefabriceerd. De voordeel dat de krukken in Nederland gemaakt worden, is dat we de kwaliteit altijd kunnen controleren en zorgen dat u de beste krijgt.Ook heb je de mogelijkheid om verschillende wensen aan te geven omdat we meer ruimte hebben om flexibel te zijn.

Barkrukken online bestellen

Horeca barkrukken kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Via onze webshop kunt u barkrukken in diverse kleuren,maten en stoffen online bestellen.
Open chat
Hulp nodig?
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct in contact met ons.