Toont alle 9 resultaten


Tafelbladen voor restauranttafels

Om een unieke sfeer te creëren in uw restaurant,café of shisha lounge, is het van belang dat de juiste tafelbladen gekozen worden om de thema van uw zaak naar voren te laten brengen. Wij van Mega Horeca zijn sterk gefocust op het leveren van tafelbaden die goed passen in uw zaak tegen de laagste prijs. We hebben jaren ervaring gekregen in wat de efficiënte modellen zijn voor de meeste zaken, en kunnen deze gekozen modellen voor een lage prijs geleverd worden.

Onze Tafelbladen

Tafelbladen van Mega Horeca zijn in twee vormen beschikbaar

  • vierkante tafelblad
  • rechthoekige tafelblad

Deze twee modellen kunnen wij ieder leveren in drie verschillende kleuren

  • Walnoot
  • Wenge
  • Zwart

Dit komt in totaal dus neer op 6 verschillende tafelbladen waar u uit kunt kiezen om uw restaurant, salon of lobby  mooi in te richten.

Onze tafelbladen zijn van Melamine

Het materiaal waarvan wij onze tafelbladen laten maken, wordt ook wel melamine genoemd. Melamine tafelbladen bestaan van binnen uit spaanplaat met aan de buitenkant kunststof toplaag die geperst is. De combinatie van deze materialen en de wijze waarop het wordt toegepast, zorgen voor een supersterk en slijtvast tafelblad. Het is speciaal gemaakt voor de horeca, wat inhoudt dat het geschikt is voor intensief gebruik, eenvoudig schoon te maken is en ook na lange tijd zijn kleur helemaal behoudt. Door de kunststof laag krijgt u geen problemen met vocht bij het schoonmaken van het tafelblad met een natte doek of drinken dat omvalt, maar ziet het er toch netjes met haar hout look.

Open chat
Hulp nodig?
Hartelijk welkom. Hoe kunnen we u helpen? Stuur nu een WhatsApp bericht met uw vraag en kom direct in contact met ons.