Missie en Visie 

Mega Horeca is een jong en fris bedrijf dat in 2016 is opgericht.Sinds 2019 valt Mega Horeca onder Hildas NV. Hildas levertal 22 jaar horeca benodigdheden en is nu ook actief als webshop. Wij geloven erin dat horeca ondernemers voor een lage prijs, goede kwaliteit gemakkelijk horeca meubels moeten kunnen krijgen via een simpele webshop. Transparante prijzen en transparante service. In de afgelopen 22 jaar hebben wij een zéér breed netwerk opgebouwd en diverse producties opgestart zodat we de scherpte prijzen in de markt kunnen aanbieden voor de beste kwaliteit!

Met behulp van onze betrouwbare klanten groeien we met de dag. We streven ernaar om een goot platform te worden waar mensen gemakkelijk horeca meubilair kunnen bestellen. Hierbij proberen we iedere dag weer beter te worden in onze dienstverlening, verkoopprijzen en kwaliteit van de meubels.

 

Waarom Mega Horeca?

Goedkoopste horeca meubilair

✔ Persoonlijke klantenservice

Hoge kwaliteit horeca meubilair voor een lage prijs

 

Bij Mega Horeca streven we ernaar om ons zelf iedere dag weer te verbeteren. De mogelijkheden en ontwikkelingen zijn hierdoor eindeloos. Uw wensen zijn onze wensen.

Wij zullen u volledig ondersteunen totdat u 100% tevreden bent!