Maak kennis met Mega Horeca

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij ons geprofileerd als belangrijke speler in de horecabranche door levering van kwalitatieve horeca-apparatuur tegen scherpe prijzen en bijzondere totaalprojecten waarbij we horecazaken inrichten van meubilair tot algemene design.

Wij zullen u volledig ondersteunen totdat u 100% tevreden bent!

megahoreca-over-ons

Wat mensen over ons zeggen

Totaalprojecten

Is uw horecazaak toe aan vernieuwing? Onze professionele ontwerpers zorgen voor een unieke inrichting waarbij de wensen van de klant worden gerespecteerd en zorgen zo keer op keer voor een perfect eindresultaat met vakkundig maatwerk.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel! Wij zullen u dan ook volledig ondersteunen totdat u 100% tevreden bent!

Producten

Wij beschikken over een groot assortiment bestaande uit onder andere horecameubilair, grootkeuken producten, klein keukenmateriaal en rvs-producten en leveren aan zowel kleine ondernemingen maar ook aan restaurants en grote horecazaken binnen heel de EU!

Dankzij een breed netwerk en diverse producties kunnen wij de scherpste prijzen in de markt aanbieden voor de beste kwaliteit.

Missie

Zorgen voor tevreden klanten door goed te luisteren naar hun noden en hun optimaal te helpen door middel van een professionele aanpak en een passende prijs/kwaliteitsverhouding.

Visie

Groeien binnen de horecabranche in de EU als leverancier van kwalitatieve horeca-apparatuur met scherpe prijzen en verder ontwikkelen van ons totaalproject concept waarbij we onze aanpak voor oplevering van realisaties verbreden.